Equsanas produkter

Sundhed er et nøgleord

Equsana kan oversættes fra latin til ”sund hest”, og netop sundhed er et af nøgleordene bag Equsana. Siden Equsana blev introduceret i 2012 som DLG’s samlede hestefoderbrand, har vi løbende udviklet og tilpasset vores store produktserie således, at vi altid kan tilbyde produkter, som er up to date i forhold til de behov vores heste har i hverdagen.

Vores målsætning er fortsat at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til fair priser til alle typer af hestefolk. Det betyder, at vi konstant udfordrer os selv på, hvordan vi, som leverandør til det danske hestefolk, kan blive endnu bedre og gøre livet som hesteejer endnu lettere.

Og det er fortsat ambitionen bag alle Equsanas produkter – at udvikle de bedst mulige produkter med fokus på sundhed og faglighed, hvor vejledning og rådgivning af vore kunder er en af vore kernekompetencer.

Med et samlet produktsortiment på langt over 70 produkter, som omfatter foder, tilskud, pleje og strøelse til heste, har vi mulighed for at servicere hestefolk på alle niveauer.

Vores produkter forhandles over hele landet via alle Land & Fritid butikker, på webshoppen; www.landogfritid.dk samt hos udvalgte eksterne forhandlere.

Læs mere på www.equsana.dk

 

Equsana Facebook Billede

Vitfoss