Agromek 2016

19-10-2016

Besøg os på Agromek og se alle vores stjerneprodukter

TilbudsavisagromekVi er klar med gode tilbud, en faglig snak og kaffe på kanden. Du finder os i hal J - lige ved hovedindgangen på standnr. 7332. I år har Vitfoss fået tildelt 9 stjerner for 8 forskellige produkter.  Du kan læse mere om stjerneprodukterne her på siden.

Du kan også læse vores tilbudsavis her.

 

Svin 

Pigger Cream ★★☆

Pigger Cream er en somælkserstatning, let syrnet, som leveres flydende og klar til brug som Bag in Box. Kan tildeles traditionelt i mælkeskåle, i en særlig udviklet tildelingsautomat eller i mælkekopsystemer. Pigger Cream er sterilt, har en lang holdbarhed og er homogent gennem hele holdbarhedsperioden.

 

Succes Jern ★☆☆

Succes Jern er et flydende jerntilskud, der sikrer smågrise et tilstrækkeligt jerntilskud.

 

Kvæg 

Opdræt Availa ★☆☆

Opdræt Availa er det første mineralprodukt på markedet, som forebygger digital dermatitis allerede hos kvier.

Forsøg har vist følgende fordele ved brugen af Opdræt Availa: 
● 200 kg mere mælk i første laktation 
● 11% øget fodereffektivitet 
● 4% forøget levetid

 

Stalosan Hoof ★☆☆

Stalosan Hoof danner en beskyttende sårskorpe på klovene ved f.eks. digital dermatitis (DD), og dermed fremskyndes ophelingen. 
Neutraliserer vævsnedbrydende ammoniak, som ellers øger infektionsraten. 
Neutraliserer svovlbrinter, som ellers beskytter iltfølsomme bakterier som Treponema ved DD.
Danner en holdbar og beskyttende hinde, som beskytter sårene i flere dage. 
Virker både akut og forebyggende.

 

Goldko Grøn d-alpha Org Se ★☆☆

Goldko Grøn d-alfa er en økologisk mineralblanding, hvor størstedelen af det syntetiske E-vitamin er skiftet ud med naturligt E-vitamin. Goldko-mineralblandingen indeholder alle de vitaminer og mineraler, som er nødvendige for at goldkoen kan fungere optimalt. Koens optagelse af organisk selen er langt bedre end optagelsen af den normalt benyttede uorganiske selen. Ligeledes er optagelsen af naturligt E-vitamin betydelig bedre, end når der bruges syntetisk E-vitamin.


PitStop ★☆☆

PitStop automaten er beregnet til at give malkekøerne et ekstra tilskud af mineraler og vitaminer udover dem, de får via deres standardiserede foderration. Her er der specielt tænkt på den kritiske periode fra 2-3 uger før og til ca. 100 dage efter kælvning, hvor køerne ikke altid optager det foder, de har behov for. Køerne kan malke energi af kroppen, men de har ikke tilstrækkeligt lager af f.eks. mikromineraler og vitaminer til at stå denne periode igennem.

  

Produkter til flere dyregrupper 

Dialyt Bio ★☆☆

Dialyt Bio er et diætetisk tilskudsfoder til stabilisering af væske- og elektrolytbalancen til støtte af den fysiologiske fordøjelse hos kalve, svin, lam, kid og føl. Dialyt Bio indeholder elektrolytterne natrium, chlor, kalium og bikarbonat blandet med druesukker. Elektrolytter har indvirkning på væskebalancen hos dyr med mave-/tarmforstyrrelser, og druesukker er letoptagelig energi. Dialyt Bio er desuden tilsat vitaminer. Produktet er godkendt til økologer.

 

SeoFoss ★☆☆

SeoFoss er et gylleadditiv, der består af specialmineraler, som i studier har vist op til 95% større ionbytningseffekt i forhold til gængse midler. Ionbytningseffekten i SeoFoss fremmer homogeniseringen af gyllen. Heri bindes NH4+ ioner, som giver en reduceret ammoniakfordampning. Produktet er afprøvet i flere besætninger med signifikant effekt. SeoFoss indgår i Seges’ landsforsøg (kvælstofbinding og udbytte).

Vitfoss