Klaus Andersen bliver ny International Sales Director i Vitfoss

06-06-2017

Klaus Andersen bliver ny International Sales Director i Vitfoss. Med sin indgående viden om landbrug og forretningsudvikling skal han udfolde Vitfoss’ globale potentiale yderligere.

Klausandersen

Vitaminer & Mineraler udgør en mindre del af DLG’s samlede omsætning, men det er et af koncernens mest lønsomme forretningsområder. Samtidig er de internationale perspektiver store, hvor Vilofoss-gruppens selskaber er blandt Europas absolut største og mest avancerede producenter af vitaminer og mineraler. Den styrkeposition skal udbygges. Den tidligere adm. direktør i LandboSyd Klaus Andersen er derfor blevet ansat i en nyoprettet funktion som International Sales Director i Vitfoss.

”Vi er meget glade for at kunne byde Klaus Andersen velkommen på holdet. Klaus har i sin tidligere stilling dokumenteret sine evner til at forretningsudvikle og skabe vækst, og det er noget af en kapacitet der nu bliver en del af Vitfoss. Vi glæder os meget til at kunne drage nytte af hans skarpe faglige profil og købmandskab,” siger Jacob Holm, koncerndirektør i DLG og adm. direktør i Vilofoss-gruppen.

Klaus Andersen er uddannet agronom, og har desuden tidligere været ansat i Dangrønt og Vitalys, begge virksomheder med historik i DLG-koncernen. Adm. direktør i Vitfoss, Bøje Kjær, ser frem til at Klaus Andersen styrker Vilofoss-gruppens internationale set-up.

”Vitfoss er i forvejen førende i Tyskland, Skandinavien og Central- og Østeuropa, ligesom vi allerede på det kinesiske marked. Men potentialet er endnu større, og Klaus vil bidrage til at udvikle forretningen yderligere, så vi kan vi høste koncernsynergier på tværs af landegrænserne,” siger Bøje Kjær.

Vitfoss