Mink: Tak for alle besøgende på Skindudstillingen 2016

12-04-2016

Tak til alle jer, der kiggede forbi vores stand på udstillingen. Det er altid rart at kunne sætte ansigt på, møde jer til en snak om løst og fast og kunne vise en større del af butikken.

Den succes, I har som minkavlere, skyldes i høj grad videndeling, forskning og udvikling samt branchens fokus på bl.a. kvalitetsfodring og dyrevelfærd. Jeres fokus afspejler sig i den rådgivning, der kræves af os som jeres samarbejdspartner. Vores løsninger af vitaminer, desinfektion, strøelse og andre pakkevarer er udviklet på baggrund af faglig og praktisk viden, som sikrer høj kvalitet, dokumenteret virkning og rådgivning.

Blandt andet inden for biosikkerhed kan vi bistå med rådgivning og nogle af de bedst dokumenterede løsninger. Det er yderst relevant, når vi som sidste år, så plasmacytose florerer på et niveau, som ikke er set før. Måske netop på grund af dette besøgte mange standen for at få rådgivning om rengøring og desinfektion - en rådgivning med en høj grad af fokus på korrekt anvendelse af produkter og i tråd med Kopenhagen Fur og deres rådgivning.

Nåede du ikke at besøge os, eller var du ikke på messen, skal du ikke snydes for et godt tilbud.  Klik på linket her og kontakt os.

Vitfoss