Verdens Bedste Gris

19-05-2017

DLG og Vitfoss/Vilofoss vil løfte standarden for den danske og internationale svineproduktion med nyt mineral- og rådgivningskoncept

Verdens Bedste Gris

Formålet med konceptet er at sikre, at vores kunder kan profitere af al den viden, som vi har i DLG/Vitfoss. Konceptet er et supplement til DLG/Vitfoss’ kendte foderløsninger til de danske svineproducenter.


For hjemmeblanderne hedder mineralkonceptet VFmix og adskiller sig fra de traditionelle Landmixblandinger ved at være blandinger, som i endnu højere grad inkluderer international viden og erfaringer fra udenlandske og egne fodringsforsøg. Blandingerne udregnes derfor med baggrund i internationale anbefalinger, udviklet af Vitfoss/Vilofoss.

Forudsætningen for at få succes med disse typer blandinger er, at der samtidig sikres et højt managementniveau i besætningen. Det medfører, at konceptet via DLG og Vitfoss-konsulenterne integrerer rådgivning på fokusområder, såsom hygiejnestrategi, indsættelse af grise og fodringsstrategier for at hjælpe landmanden med at opnå sundere grise og lavere medicinforbrug. Sådan opnås topresultater gennem partnerskab.


Med den nyeste viden og erfaringer kan vi sammensætte det optimale foderkoncept. Dette gør det muligt at opnå god produktivitet i smågrisestalden uden brug af veterinær zink og antibiotika. Faktisk kan vi i vores forsøgsstald påvise en bedre produktionsøkonomi på netop disse blandinger.


DLG/Vitfoss bruger årligt store ressourcer på Forsøg og Udvikling. Udviklingen er fortløbende, og konceptet tilføres kontinuerligt ny viden og nye muligheder.

Vores viden kommer fra mange sider - fra vores forsøgsstalde i ind- og udland, fra konsulenternes erfaringer fra markedet samt fra vores faglige medarbejdere.

 

Har du lyst til at høre mere om det nye koncept, kontakt din nærmeste Landmixkonsulent

 

Vitfoss/Vilofoss
Vores viden – din styrke!

 

Læs mere om det nye koncept i denne brochure

 

 

Vitfoss