Faglighed og udvikling

- kommer landmanden til gode

Vitfoss er foran i bestræbelserne på, at landbruget kan optimere sin produktion – og dette gøres ikke ved at gå i andres fodspor. Med fokus på sundhed og produktivitet vil vi - sammen med landbruget -være de bedste til at skabe merværdi.

Vitfoss har kontant fokus på, at landbruget gennem nyeste viden og know-how skal optimere sin produktion, og i Vitfoss’ faglige afdeling og i kvalitetsafdeling arbejder en lille snes personer dagligt med råvarekvalitet og rådgivning samt faglig optimering af landmændenes blandinger. Medarbejderne i afdelingen består af nysgerrige og videbegærlige personer med relevant baggrund og uddannelse. De er altid opdateret med den nyeste viden på samme måde som Vitfoss’ salgskonsulenter, der primært arbejder ud fra deres hjemmekontor og således er lokalt forankret nær deres kunder. Konsulenterne arbejder med rådgivning og salg af produkterne efter en forudgående analyse af behov og ønsker, hvilket sikrer dyrenes optimale, afbalancerede og præcise daglige tildeling af vitaminer og mineraler.

Vitfoss har også egen udviklingsgruppe. I den meget innovative gruppe er hovedfokus lagt på indsamling og generering af viden, såvel lokalt som internationalt. Endvidere udføres forsøg, der har til formål at øge sundhed og tilvækst samt ikke mindst sikre en god produktionsøkonomi for landmanden. Sammen med udviklingen af nye produkttyper og anvendelsesområder fokuseres på de kundetilpassede kvægmineraler og Landmix-svinemineraler.

Altid holdes målet for øje: Gennem troværdigt og ambitiøst arbejde at sigte mod værdiskabende løsninger.

Vitfoss